Informácie pre zákazníkov

2023/25 - informácie pre zákazníkov
 
 
 
 
 

Covalliero jeseň / zima 2023 - jazdite štýlovo

 
 
 
 

Vitajte vo svete Covalliero, kde sa elegancia prelína s najvyššou funkčnosťou. Vďaka jedinečnej kombinácii štýlu, odolnosti a vybraných materiálov bude váš vzhľad v sedle aj mimo neho nezabudnuteľný.

Aj kolekcia Covalliero jeseň/zima 2023 spája to najlepšie z módy a funkčnosti pre jazdca a koňa. Aby ste sa v sedle mohli vždy pohybovať štýlovo a pohodlne. Ponorte sa do našej aktuálnej kolekcie Covalliero a nechajte sa zviesť - modernou funkčnosťou v spojení s nadčasovou eleganciou. Klasické strihy a harmonické farby sa stretávajú s jemnými modernými akcentmi a poskytujú tú zvláštnu sofistikovanosť.

Funkčnosť je v jazdeckom športe mimoriadne dôležitá. Každý jeden odev bol navrhnutý s veľkým dôrazom na detail, aby uspokojil aj tých najnáročnejších jazdcov. V našej kolekcii jeseň/zima 2023 sa preto zameriavame na technologicky vyspelé materiály a premyslené praktické detaily. Jazdecké bundy Covalliero poskytujú nielen optimálnu ochranu pred nepriaznivým počasím, ale umožňujú aj neobmedzenú voľnosť pohybu v sedle. Priedušné tkaniny, z ktorých sú vyrobené naše nohavice, zaručujú príjemný pocit bez ohľadu na teplotu

 
 
 
  k online katalógu  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2023 VETIS
930 03 Kráľovičové Kračany 91 SLOVAKIA
Telefon: 0918 514 112
E-Mail: vetis@vetis.sk
Website: www.vetis.sk