Informácie pre zákazníkov

2023/41 - informácie pre zákazníkov
 
 
 
 
 

Novinka: Útulné hračky pre spokojné a aktívne mačky v interiéri

 
 
 
 

Hračky sú nevyhnutné pre mačky žijúce v interiéri, aby sa naplnili ich prirodzené inštinkty a aby sa psychicky a fyzicky zamestnali.
Pre majiteľov vytvára interakcia s mačkou úzke puto a posilňuje dôveru medzi nimi. Je zábavné sledovať reakcie mačky, cítiť jej energiu a nadšenie a obdivovať jej šikovnosť. Radosť, ktorú mačka prejavuje pri hre, zvyšuje aj pocit šťastia a spokojnosti majiteľa.
Na našej domovskej stránke nájdete mnoho ďalších užitočných tipov.

 
 
 
 
 

Plyšové hračky pre mačky upokojujú lovecký inštinkt vašej mačky, podporujú zábavné cvičenie a zabraňujú nude a frustrácii, najmä pre mačky žijúce v interiéri.
Hračka Frond Cuddle so zvončekom  je pôvabná hračka pre mačky, ktorá je skvelou zábavou pre mačky aj ich majiteľov. Jasné farby a jemné šuštenie strapca okamžite upútajú pozornosť mačky.
Používanie hračky pre mačky Cuddle môže byť pre mačky aj ich majiteľov zábavné a užitočné. Keď majiteľ šikovne pohybuje hracím rybárskym prútom, napodobňuje pohyby koristi, ktoré mačku inštinktívne priťahujú. Mačku láka lov na trepotajúcu sa hračku a prejavuje svoje prirodzené lovecké schopnosti, ako je plazenie, skákanie a chytanie.

 
 
 
 

Hračka pre mačky prachovka Cuddle

  • so zvončekom
k produktu

Hračka pre mačky rybársky prút Cuddle

  • s 3 hracími loptičkami na gumovom lane
k produktu
 
 
 
 

Hračky pre mačky, ako napríklad Ghost Cuddle, Mop Cuddle alebo Ball Cuddle v podobe guličky z vlny, sú skvelé na hádzanie a chytanie. Mačkám a ich majiteľom tak ponúkajú zábavný a interaktívny spôsob spoločnej hry. Textúry s strapcami simulujú vzhľad a pocit koristi. Keď majiteľ hračku hodí, prebudí v mačke prirodzený lovecký inštinkt.

 
 
 
 

Hračka pre mačky duch Cuddle

  • s masívnym polystyrénovým jadrom
k produktu

Hračka pre mačky mop Cuddle

  • so strapatými vláknami
k produktu
 
 
 

Hračka pre mačky lopta Cuddle

  • v guľatej vlne
k produktu

Hračka pre mačky klobúk Cuddle

  • s masívnym polystyrénovým jadrom
k produktu
 
 
 
 

© 2023 VETIS
930 03 Kráľovičové Kračany 91 SLOVAKIA
Telefon: 0918 514 112
E-Mail: vetis@vetis.sk
Website: www.vetis.sk