Informácie pre zákazníkov

2023/16 - informácie pre zákazníkov
 
 
 
 
 

Ako zabezpečiť dobrú kondíciu koňa počas leta

 
 
 
 
Vyvážené a zdravé krmivo má zásadný význam pre pohodu a zdravie koní. Okrem dostatočného množstva objemového krmiva a kvalitného základného krmiva zohrávajú dôležitú úlohu aj doplnkové krmivá, pochúťky a lízacie kamene. Doplnkové krmivá poskytujú rôzne živiny, ktoré nemusia byť v bežnom kŕmení prítomné v dostatočnom množstve. Napríklad špecifické vitamíny, minerálne látky, stopové prvky alebo dôležité mastné kyseliny. Tieto živiny sú nevyhnutné pre zdravie koní a podporujú optimálnu funkciu organizmu. Pamlsky slúžia nielen ako odmena počas tréningu, ale zlepšujú aj vzťah medzi koňom a človekom. Motivujte svojho koňa prostredníctvom tréningu s pozitívnym posilňovaním pomocou pamlskov a podporujte jeho proces učenia. Lízacie kamene a držiaky na lízanie sú ďalším dôležitým doplnkom pri kŕmení koní. Obsahujú cenné minerály, ako je soľ a stopové prvky, ktoré sú veľmi dôležité pre rovnováhu elektrolytov a vodnú rovnováhu vášho koňa. Celkovo možno povedať, že doplnkové krmivo, pochúťky a lízacie kamene pomáhajú podporovať zdravie, pohodu a spokojnosť koní. Vyvážená a pestrá strava zabezpečuje, že kone dostanú všetky živiny, ktoré potrebujú na dosiahnutie svojho plného potenciálu a spokojný život.
 
 
 
 
 
 

Doplnkové krmivá Delizia®

Delizia® Reward Cubes Classic a Delizia® Reward Cubes GrainFree obsahujú prvotriedne obilniny s prirodzeným obsahom minerálov a vitamínov.
Delizia® Candy ponúkajú vášmu koňovi skutočný chuťový zážitok s ovocím a koordinovanými bylinkami a rozmaznávajú ho vysokokvalitnými prírodnými zložkami, vitamínmi a minerálmi.
Delizia® Mineral Licks poskytujú biotín a zinok pre zdravé kopytá, kožu a krásnu srsť a dodajú vášmu koňovi energiu pre vysoký výkon. Okrem toho sú lizy ideálne na upokojenie vzrušených alebo nervóznych koní, napr. pred transportom alebo pri návšteve veterinára.
Všetky pochúťky pre kone sú k dispozícii v rôznych príchutí.
Delizia® Bronchial Licking Bowl obsahuje bylinky, ktoré majú upokojujúci a uvoľňujúci účinok na celý dýchací systém a prirodzeným spôsobom posilňujú odolnosť vášho koňa.

 
 
 
 
 
 

Lízacie soľné kamene Delizia®

Delizia® Mineral Lick MiniSalick s morskou soľou a vybranými stopovými prvkami je ideálnym zamestnaním pre kone v stajni a na pastve.
Delizia® Mineral Lick Equisal pozostáva z mimoriadne stráviteľnej a kvalitnej stredomorskej soli v kvalite kuchynskej soli a pomáha vášmu koňovi pri metabolických poruchách, problémoch s kožou a srsťou, krehkej kopytnej rohovine, svalovine a problémoch s plodnosťou.
Delizia® Mineral Lick Equisal NoFly pozostáva z mimoriadne stráviteľnej a vysokokvalitnej stredomorskej soli v kvalite kuchynskej soli a dokáže odpudzovať nepríjemný hmyz, ako sú muchy, komáre a blchy.
Delizia® Herbal Lick Equisal DarmoFin podporuje zdravú výživu pomocou špeciálnej bylinnej zmesi a môže pomôcť znížiť potrebu chemického odčervovania.
Delizia® Rock Crystal Salt Lick je prírodný soľný líz a obsahuje minerály a stopové prvky.
Delizia® Salt Lick je lisovaný soľný líz a obsahuje dôležité minerály a stopové prvky.
Delizia® Sandwich ponúka vášmu koňovi zdravý príkrm zo sušených lúčnych tráv, byliniek a zeleniny a umožňuje zabudnúť na nudu.

 
 
 
 
 
 

Držiak na soľné lízy Delizia®

Pre všetky lízacie kamene Delizia® sú k dispozícii vhodné, robustné držiaky na lízacie kamene rôznych tvarov, veľkostí, materiálov a farieb. Vyberte si z nášho širokého sortimentu ten správny pre pohodu a zdravie vášho koňa.

 
 
 
 
 

© 2023 VETIS
930 03 Kráľovičové Kračany 91 SLOVAKIA
Telefon: 0918 514 112
E-Mail: vetis@vetis.sk
Website: www.vetis.sk