Informácie pre zákazníkov

2024/23 - informácie pre zákazníkov
 
 
 
 
 

Bezpečnosť pre vašu hydinu-urobte svojim kurčatám radosť-tipy pre vhodný výbeh

 
 
 
 

Vážení milovníci zvierat,

aby ste zvýšili pohodu vašich sliepok a poskytli im druhovo vhodné prostredie, radi by sme vám poskytli niekoľko dôležitých rád, ako vytvoriť bezpečný a dobre navrhnutý výbeh. Spokojné kurča je zdravé kurča a s trochou starostlivosti môžete dosiahnuť práve to.

Priestor na život: Výbeh by mal byť dostatočne veľký na počet sliepok, ktoré máte. Každé zviera potrebuje dostatok priestoru, aby sa mohlo prirodzene pohybovať, ďobať a škrabať.
Chráňte podlahu: Prirodzené správanie vašich kurčiat spôsobuje veľkú záťaž na pôdu. Na ochranu trávnika sa odporúča výbeh pravidelne otáčať. Pôda tak získa čas na regeneráciu.
Bezpečnosť na prvom mieste: Odporúčame používať elektrické siete. Tie poskytujú nielen bezpečnú bariéru pred potenciálnymi hrozbami, ako sú napríklad psy, ale sliepky ich aj rýchlo akceptujú. Nezabudnite tieto ohrady zreteľne označiť výstražnými tabuľkami, aby ste predišli nehodám.
Žiadna šanca pre líšku: S našou doplnkovou súpravou WolfStop pre pletivo na pastviny, namontovanou na stĺpiky v pletive pre hydinu a vybavenou elektrifikovaným vláknom, WolfStop zabráni aj líškam vo výbehu pre hydinu.

Vďaka týmto opatreniam môžete pre svoje kurčatá vytvoriť bezpečné a stimulujúce prostredie, ktoré im umožní prežívať ich prirodzené správanie a zároveň zostať šťastné a zdravé.

Viac informácií o hobby chove a druhovo vhodnom chove kurčiat nájdete na našej domovskej stránke.

 
 
 
 
 

Sieť pre hydinu elektrifikovateľná

Naše voliteľne elektrifikovateľné siete na hydinu zaujmú osvedčenou kvalitou a novými inovatívnymi stĺpikmi. Extrémne robustné a stabilné stĺpiky PREMIUM poskytujú absolútnu stabilitu a zabraňujú prehýbaniu sietí. Vďaka úzkej veľkosti ôk v spodnej časti siete sú tieto siete ideálne pre kurčatá, husi a morky, ako aj pre jahňatá.

  • Extrémne robustné a stabilné stĺpiky PREMIUM s pozinkovanou zemnou špičkou
  • mimoriadne stabilné zvárané uzly
  • obzvlášť malá šírka ôk v spodnej časti siete
  • na všetky plastové polypropylénové drôty poskytujeme 3-ročnú záruku proti poškodeniu UV žiarením
 
 
 
  k produktu  
 
 
 
 

WolfStop doplnkový set pre siete

Flexibilné a bezpečné riešenie proti vlkom: možno ho použiť ako ochranu proti zakopávaniu a preskakovaniu, ako aj na zvýšenie výšky siete a udržanie vlkov na uzde!

  • 10-dielna súprava na montáž na všetky komerčne vyrábané stĺpiky siete
  • podpery sa dajú upevniť v držiakoch v 3 definovaných uhloch
  • sieť sa dá ľahko zrolovať a odložiť na jednu stranu/skladať zaistením podpery rovnobežne so stĺpikom 
  • vodivá materiálová línia (elektrifikovaná), ktorú umožňuje WolfStop, udržiava vlka mimo siete, a teda mimo chránených zvierat
  • ak sa WolfStop používa hlavne ako výškové predĺženie, potom sa na účely plašenia môže použiť signálna páska (položka 27240, voliteľne k dispozícii)
  • prídavné vedenie z vodivého materiálu sa musí ovládať rovnakým zariadením ako samotná sieť
  • v prípade rohatých oviec a kôz možno na vnútornej strane siete natiahnuť dištančné lanko k elektrifikovanému ochrannému plotu proti vlkom
  • namontované na stĺpikoch v sieti pre hydinu a vybavené elektrifikovaným drôtom, zariadenie WolfStop tiež zabraňuje líškam v prístupe do výbehu pre hydinu 
  • možno použiť pre: stĺpiky s max. priemerom 16 mm
 
 
 
  k produktu  
 
 
 
 

© 2024 VETIS
930 03 Kráľovičové Kračany 91 SLOVAKIA
Telefon: 0918 514 112
E-Mail: vetis@vetis.sk
Website: www.vetis.sk